سئو نویسی یکی از بزرگترین بحران های هر استراتژی سئو به احصاییه می رود. محتوای تارنما شما می بایست برای الگوریتم های همواره در حال تغییر موتورهای جستجو بهینه باشد. علاوه بر این، محتوای وب سایت بایستی برای مخاطبین شما نیز جذاب بوده و آن را به خوبی درک کنند. ما می دانیم که خوانایی صفحه در رتبه بندی آن نقش به سزایی دارد.
در این راهنمای سئو نویسی به رسیدگی این فرایند در طی سه مرحله پرداخته ایم. این آموزش به شما کمک می کند لغایت مطالب خواناتری برای سایتتان بنویسید. در پیوستگی نیز اطلاعاتی در باره نوشتن محتوا در سایت های چند زبانه پرداخته و تکنیک های جامعی را در مورد سئو نویسی برای شما حاضر کرده ایم.
سئو نویسی چیست؟
سئو نویسی شکلی از نگارش درونمایه در فضای آنلاین می باشد که دربرگیرنده آیتم های ذیل نیز است:
کلمات کلیدی یا جملاتی که کاربران به جستجوی آنها در گوگل می پردازند.
عناصر سئو نویسی که مایه جلب نظر کاربران در صفحه می شود.
محتوایی که به حل مشکلات کاربران پرداخته، به سوالات آنها پاسخ دیتا و اطلاعات ارزشمندی را در برگزیدن آنها قرار می دهد.
اما سئو نویس کیست؟
یک فرد سئو نویس، کارآزموده فرآوری محتواییست که با نحوه استفاده از کلمات کلیدی در متن آشنا بوده الی گوگل به وجود ارتباط معنایی بین محتوا و کلمات کلیدی پی ببرد. در ضمن او می داند که چگونه بایستی از افراط در استفاده از واژه ها کلیدی امتناع کند. به علاوه او می داند که چگونه با به کارگیری تکنیک های فرآوری محتوا، اقدام به سرگرم کردن کاربران، استجابت پرسش ها، ارائه اطلاعات و ترغیب آنها به خرید محصولات کند.
اما محتوای سئو شده چیست؟
محتوای سئو شده نوشته ایست که از کلمات کلیدی در آن بهرهگیری شده تا گوگل بتواند به موضوعیت درونمایه پی ببرد. پس گوگل می تواند رتبه احسان برای این گونه محتواها در جستجوی واژه ها کلیدی کاربران در عقیده بگیرد. از یاد نبرید که منظور گوگل، نمایش محتوای مرتبط و با کیفیت به کاربران است.
گوگل همواره در حال ارزیابی محتوای سایتهاست و کیفیت درونمایه برای آن از کل چیزی مهمتر است. ولی مهمتر از همه کاربران هستند که درونمایه بایستی برای آنها جذاب باشد. فلذا حتی اگر گوگل رتبه اول را برای محتوای شما در پیش درآمد در عقیده بگیرد، اما بعد از مدتی متوجه شود که آن درونمایه باره پسند کاربران نیست، رتبه آن را تفریق خواهد داد.
سئو نویسی و برپایی یک وب سایت با کیفیت
اعتقاد ما دائم در رادزاد، برپایی یک وب سایت با کیفیت است در واقع منظور اصلی ما ساخت وب سایتی با نهایت کیفیت محتواست. کسب رتبه در گوگل در صورت ایجاد یک وب سایت با کیفیت به دست خواهد آمد.
گوگل در حال خدمت رسانی به مشتریان خود است. ماموریت این غول جستجو، نمایه کردن تمام اطلاعات وب و در دسترس پیمان دادن آنهاست. علاوه بر این گوگل رغبت به درامدزایی از موتور جستجوی خویش دارد. برای رسیدن به چنین هدفی می بایست بهترین محتواها را به کاربران ارائه دهد، در غیر این صورت کاربرانشان دیگر از این موتور جستجو کاربرد نخواهند کرد. بنابریان همه ما موافق خواهیم بود که گوگل علاقه مند به نمایش بهترین نتایج به کاربران است.
سئو با کیفیت
هدف از سئو، برپایی بهترین تارنما در یک حوزه کاریست. برای رسیدن به چنین هدفی، طراحی وب سایتتان بایستی عالی بوده، تجربه کاربری بی اندازه ای ارائه داده و تمام جوانب امنیتی آن باره توجه پیمان گرفته باشد. مهمتر از کل اینکه محتوای وب سایتتان می بایست خوب نوشته شده بوده و مطابق با خواسته های کاربرانتان باشد. چنین رویکردی دربایستن به مهارت های پیشرفته در نگارش درونمایه دارد.
نوشتن بهترین محتوا
برای اطمینان از بهترین بودن در بین رقبای خود، متن های وب سایت شما بایستی کیفیت فوقانی داشته و خوانایی احسان داشته باشد. محتوای متنی صفحات سایت می بایستی کیفیت فوقانی داشته و برای موتورهای جستجو نیز بهینه و تنظیم شده باشد. فرایند سئو نویسی زیاد مانند نوشتن هر نوع متن دیگریست، پس نیاز به تلاش زیادی داشته و بی گمان افرادی در این کار خبره تر از دیگران هستند. هیچکدام از ما نمی تواند مانند ارنست همینگوی، نویسنده قهاری باشد، اما می توانیم با کمی تلاش و تمرین، متن بهتری از عقیده سئو بنویسیم.
قبل از نوشتن: همش با جستجوی کلمات کلیدی شروع به پیشه کنید
اولین قدم های سئو نویسی خیلی ارتباطی با نوشتن ندارد. در وافع در ابتدا بایستی تصمیم بگیرید که در ارتباط با چه چیزهایی قصد نگارش دارید. در نخست بایستی تصمیم بگیرید در جستجوی چه عباراتی می خواهید دیده شوید. فلذا بایستی اقدام به جستجوی کلمات کلیدی کنید. قصد از جستجوی کلمات کلیدی لیست کردن عبارتیست که هدف کسب رتبه در آنها را دارید.
جستجوی درست کلمات کلیدی حائز سه مرحله زیر است:
مرحله اول: تعیین ماموریت وب سایت
قبل از شروع جستجوی کلمات کلیدی بایستی نسبت به گزینش ماموریت اصلی تارنما تصمیم بگیرید. این همان چیزیست که وب سایت شما را از بقیه متمایز خواهد کرد. در راستای رسیدن به این هدف می بایست مشخص کنید که شما چه کسی هستید و اصلا وبلاگ سایت شما در ارتباط با چیست. چه چیزی مایه تمایز شما با سایر رقبا می گردد.
مرحله دوم: ایجاد لیستی از واژه ها کلیدی مرتبط
بعد از سپریدن مرحله اول وقت آنست که اقدام به تعبیه لیستی از واژه ها کلیدی کنید که قصد دیده شدن در آن را دارید. اکنون ماموریت سایت شما مشخص شده است، برگزیدن این واژه ها کلیدی شغل معضل نخواهد بود.
برای گزینش درست واژه ها کلیدی احتیاج است که خود را جای کاربران هدف قرار دهید. آنها پیمان است که چگونه شما را پیدا کنند؟ آنها به پیگیری چه چیزهایی در گوگل هستند؟ در انتهای پیشه جستجوی کلمات کلیدی، شما به لیستی از عبارت مرتبط با دامنه کاریتان دست خواهید یافت که کاربران به جستجوی آنها می پردازند.
ابزارها
در جستجوی کلمات کلیدی ابزارهای رایگان و پولی زیادی هستند که می توانند در این شغل به شما کمک کنند. گوگل ترندز، تقسیم پیشنهادات گوگل، تارنما Answer the public و Keywordtool.io تنها چند نمونه از این ابزارها به احصاییه می روند.
ایجاد نمای کلی
ایجاد یک نمای کلی می تواند کمک زیادی در فرایند سئو نویسی به شما کند. ساخت جدولی از واژه ها کلیدی که چکیده کلیه اطلاعات است، در این مسیر زیاد کمک کننده می باشد. چنین جدولی می تواند در برگزیدن نخستینگی ها نیز کمک کننده باشد. در اغلب موارد انتخاب کلمات کلیدی با محبوبیت و چشم وهمچشمی کمتر گزینه بهتری خواهد بود.
مرحله سوم: ساخت صفحات فرود
آخرین مرحله در جستجوی واژه ها کلیدی، ساخت صفحات فرود با کیفیتیست که هدف کسب رتبه در آنها را دارید. یک صفحه فرود، صفحه دارای محتوای مرتبطیست که پیمان است در جستجوی یک واژه کلیدی به کاربران نمایش دیتا شود. چنین صفحه ای می تواند یک صفحه مستقل بوده یا یک پست بهینه سازی شده در وبلاگ سایت باشد. مطمئن شوید که کاربران بعد از مشاهده صفحه فرود، ترغیب به نگریستن سایر دسته های سایت گردند. وانگهی دقت کنید که برای هر کلمه کلیدی، یک صفحه فرود پیوسته وجود داشته باشد.
جستجوی واژه ها کلیدی در واقع این ایده را به شما می دهد که حول چه موضوعاتی اقدام به تارنگار نویسی کنید. سپس می توانید اقدام به فرآوری درونمایه حول آنها کنید.
مراحل مختلف نگارش یک مطلب
حال که جستار خویش برای نوشتن را مشخص کرده اید، سئو نویسی آغاز خواهد شد. فرایند سئو نویسی دارای سه مرحله حاضر سازی، نگارش و ویرایش درونمایه است.
قدم اول: آماده سازی متن
اولین قدم در فرایند سئو نویسی برنامه ریزی برای نوشتن محتواست. قبل از اینکه دست به قلم شده یا آغاز به تایپ کردن کنید، بایستی فکر کنید که قرار است در ارتباط با چه چیزهایی بنویسید. مطمئنا در نخست موضوعی در ذهن شما وجود دارد، ولی پیش از نگارش می بایست به سوالات زیر پذیرش دهید:
هدف از نوشتن این مطلب چیست؟ چرا می خواهید اقدام به نوشتن کنید؟ چه هدفی را از نگارش این مطلب پیگیری می کنید؟
مهمترین پیام پست شما چیست؟ سوال کلیدی برای اجابت در این محتوا چیست؟
مخاطب شما کیست؟
برای نوشتن محتوا به چه اطلاعاتی احتیاج دارید؟
ترتیب نگارش اطلاعات چگونه است؟ ساختار مطلب شما چطور خواهد بود؟
ساختار متن
مهمترین عنصر در برنامه ریزی برای نوشتن محتوا، ایجاد ساختار بندی آن است. ساختار متنی محتوای سایت، جز جدایی ناپذیر در سئو نویسی می باشد. چنانچه محتوای شما دارای ساختار مناسبی باشد، از شانس اکثریت در کسب رتبه برخوردار خواهد بود.
تفکر درباره تعیین ساختار محتوای سایت بی گمان ارزش آن را دارد که پیش از فرآوری درونمایه فرصتی را به آن برگزیدن دهید. چرا که ساختار متن، به راستی ستون فقرات آن را تشکیل می دهد و به کاربران فرمان می دهد الی نکات اصلی درونمایه را دریافت کنند.
پست ها و صفحات دارای ساختار روشن تر، دارای نرخ تبدیل اکثریت نیز هستند. اگر کاربران پیام صفحات شما را بهتر درک کنند، نسبت به خرید محصولاتتان اقدام کرده و یا بعدا به آن باز خواهند گشت.
قدم دوم: نوشتن محتوا
حال سررسید آن فرا دریافتی که آغاز به نگارش کنید. با پروا به توضیحاتی که داده شد، احتمالاً این شغل تنها 20% از موعد همه تهیه محتوا را به خود اختصاص دهد.
فقط بنویسید!
مهمترین نکته در این مرحله از سئو نویسی، نگارش است. اغلب افراد در اثناء آغاز نوشتن با چالش هایی رو به رو هستند. حتی شما می توانید نوشتن پاراگراف نخست محتوا را در ابتدا کلا بی گمان شوید و آغاز به نگارش پاراگراف های بعدی کنید. تنها نگارش جملاتی که بایستی در پاراگراف اول وجود داشته باشند در این مرحله کافیست. نگارش بخشهای ابتدایی و انتهایی یک مطلب در هنگامی که بدنه محتوا شکل گرفته است، آسان تر می باشد.
اگر جملات سایت دارای اشتباهات نگارشی بوده و به نظر صحیح نمی رسند، توجهی به آنها نکنید. ویرایش متن تألیف شده کاریست که بهتر است آن را به مرحله پس موکول کنید. حفظ جریان نگارش در این مرحله نخستینگی بالاتری دارد.
ساختار متن را حفظ کنید
در اثناء نوشتن به ساختاری که از قبل مشخص کرده اید پروا کرده و پاراگراف ها را بر بنیاد آن بنویسید. دقت داشته باشید که از پاراگراف های درست در متن بهرهگیری کرده و مهمترین جملات را در ابتدای پاراگراف ها قرار دهید. سپس می توانید در پیوستگی به روشنگری بیشتر آنها بپردازید. کاربران شما بایست توانا باشند الی مهمترین اطلاعات پاراگراف ها را از ابتدای آن گرفتن کنند.
متن ها را خوانا بنویسید
خواندن از صفحه های نمایش نسبت به کتاب ها، کار دشواررتریست و پس برای اینکه مطمئن شوید کاربرانتان الی انتهای پست همراهتان خواهند بود، بایستی متن محتوا را خوانا بنویسید. پست هایی که خواستن آنها ساده تر است، معمولا نرخ تبدیل و بازگشت کاربر اکثریت دارند. مهمتر از کل دقت داشته باشید که محتوا، متناسب با کاربرانتان به تحریر درامده بوده و مطابق با نیازهای آنها باشد.
بیشتر بخوانید
برخی از افراد ذاتا نویسندگان نکویی بوده و بیچارگی به یادگیری هیچ تکنیکی در سئو نویسی ندارند. آنها می توانند تنها در پهنا چند دقیقه یک محتوای سرگرم کننده و جذاب بنویسند. سایر کسان حائز چنین خاصیت نبوده و در چنین شرایطی بایست بیشتر تمرین کنند. اگر می خواهید که چیرگی های خود در نوشتن را ارتقا دهید، بیچارگی است که بیشتر بخوانید.
خواندن مقالات، مجلات و حتی رمان ها، برای شما الهام تقسیم خواهد بود و به شما کمک می کند تا محتوای بهتری بنویسید. این پیشه به شما یاد خواهد داد که سایر نویسندگان چگونه به نوشته های خویش شکل داده و پاراگراف های متنی را ایجاد می کنند. در ضمن به شما آموزش می دهد که چگونه از بذله گو طبعی بهرهگیری کرده و با کلمات بازی کنید. به علاوه حسی از یک محتوای با کیفیت را در شما ایجاد خواهد کرد.
استراحت کنید و سپس پیوستگی دهید
سئو نویسی می تواند کار سختی باشد. اگر موعد زیادی را به نوشتن گزین کردن دهید، پس از مدتی متوجه می شوید که تمرکز شما کاهش یافته است. این زمان برای افراد مختلف، متفاوت است. اگر احساس خستگی ذهنی می کنید، بهتر است که کمی استراحت کرده و سپس ادامه دهید. صرف یک چای یا کمی قدم زدن می تواند ذهن شما را مجددا آماده کرده لغایت به نگارش پیوستگی دهید.
قدم سوم: ویرایش محتوا
هنگامی که قبل نویسی از محتوا را برپایی کردید، بایستی وارد فاز نهایی سئو نویسی شوید. این قدم پایانی ممکن است حتی سررسید بیشتری نسبت به نوشتن خود محتوا از شما بگیرد.
ویرایش درونمایه کاریست که می بایست بدون خوف سپریدن شود. احتمالاً احتیاج باشد که بخشی از محتوا را حذف کنید. چندین و چند بار محتوا را خوانده الی هر گونه اشتباهات را تصحیح کنید. اشتباهاتی همانند نادرست هایی املایی، نگارشی و پاراگراف های بی معنی در هر پیش نویسی معمولا وجود خواهند داشت. در ادامه پنج مرحله برای ویرایش نوشته را با هم مرور خواهیم کرد:
استفاده از افزونه Yoast SEO
اگر از وردپرس بهرهگیری می کنید، افزونه Yoast SEO می تواند کمک زیادی به شما در این شغل کند. چرا که این افزونه دارای امکاناتی برای سئو درونمایه بوده و به شما کمک می کند تا آن را برای موتورهای جستجو بهینه تر کنید. در مطلب سئو وردپرس با استفاده از Yoast SEO به توضیحات کاملی در این مقوله پرداخته ایم.
مرحله اول: آرام خواندن
در این مرحله نوشته خویش را با سرعت ناچیز و با صدای بلند بخوانید. جملات بایستی عاری از اشتباهات نگاراشی بوده و املای آنها درست باشد. شما بایست نسبت به نوشته های خویش حساسیت زیادی به خرج دهید.
مرحله دوم: تمرکز بر روی جملات
دقت داشته باشید که جملات به چهره صحیح شکل گرفته باشند. بر روی املای کلمات و ساختار جمله دقت کنید. وانگهی از ایجاد جملات بلند نیز بپرهیزید.
مرحله سوم: تمرکز کردن بر روی پاراگراف ها
اگر تمام جملات یک پاراگراف درست بودند، به ساختار درونی پاراگراف توجه کرده و بر روی نخستین جمله متمرکز شوید. آیا جمله نخست پاراگراف در بر گیرنده اطلاعات اصلی آن می باشد؟ آیا ترتیب جملات آماده در پاراگراف شکلی بخردانه دارد؟ آیا ارتباط بین جملات حفظ شده است؟
مرحله چهارم: چک کردن ساختار
ساختار بین پاراگراف ها را چک کنید. آیا موضوعات مطرح شده در پاراگراف، با ترتیب درستی چیده شده اند با اینکه نیاز به اعمال تغییراتی است؟
همچنین به چک کردن تیترهای اصلی و فرعی پرداخته و از وجود واژه ها کلیدی در آنها مطمئن شوید. به یاد داشته باشید که تیترها مایه جلب عقیده کاربران برای مطالعه محتوا می گردد.
مرحله پنجم: اخذ بازخورد از افراد
آخرین مرحله در ویرایش محتوا، اخذ بازخورد از دیگر افراد است. فلذا از همکاران و رفقا خویش بخواهید الی عقیده خویش درباره محتوا را به شما ارائه دهند. اخذ بازخورد مایه کسب نظرات سایرین شده و گاهی موجب ایجاد تغییرات مفصل ای در راستای ارتقا محتوا می شود.
همچنین با این پیشه می تاب به تست کامیابی انتقال اطلاعات به کاربران پرداخت. اخذ بازخورد از افراد متخصصی مثل ویرایشگرهای چیره دست موجب ارتقا هر چه بیشتر نوشته مان می گردد.
سئو نویسی برای تارنما های بین المللی
نوشتن کار سختیست. ولی نوشتن در چند زبان مختف پیشه بسیار دشوارتریست. اگر صاحب یک تارنما چند زبانه اید، مطمئنا از درستی این ماجرا مستحضر هستید. برگردان درونمایه به سایر زبان ها کار بسیار چالشی محسوب می گردد.
نوشتن درونمایه به چندین زبان شغل آسانی نیست و از عقیده ما سه مرحله برای سپریدن این پیشه در قبل رو خواهید داشت:
ترجمه محتوا
تولید محتوای جدید برای آن زبان
ترکیب محتواها
ترجمه کردن احتمالا ابتدایی ترین کار در بین این سه مرحله است، اما معضل های خویش را نیز به به اتفاق دارد. شما بایستی مطمئن شوید که پیام منتقل شده در هر دو برگردان یکسان است. قضاوت در این باره آن هم زمانی که شما متعلق به آن مملکت و زبان نیستید، شغل زیاد سختیست. بنابراین بعد از ترجمه آن را در پسندیدن یک فرد بومی آن زبان قرار دهید الی خطاهای موجود رفع شوند.
تولید محتوای جدید به وسیله نیروهای بومی آن زبان، برگزیدن عاقلانه ای به عقیده می رسد، اما سپریدن این پروسه نیز زمان زیادی از ما خواهد گرفت. فلذا عاقلانه ترین مسیر این طور به نظر می رسد که نخست متن را ترجمه کرده و سپس از طریق یک فرد بومی که با بازار قصد شما نیز آشناست، به تصحیح ترجمه پرداخته و از او بخواهید که محتوای لازم را به آن اضافه کند.
نکات مکمل در سئو نویسی
1. بر روی کیفیت محتوا تمرکز گزیده تر ای کنید
درست است که محتوا پادشاه است، ولی این مسئله بدین معنی نیست که کمیت بر کیفیت آن ارجحیت داشته باشد. گوگل همچنان تارنما هایی را که حائز محتوای لاغر هستند، جریمه می کند.
تمرکز بر روی تولید محتوایی که کیفیت فوقانی داشته و در همان سان کاربران نیز به پیگیری آن هستند، کماکان در سئو امری ضروریست. مطالبی که دارای اطلاعات اکثریت هستند، غالبا رتبه بهتری درنتایج جستجو کسب می کنند. فلذا علاوه بر متن، به طراحی صفحه و هستی پاراگراف های کوتاهی نیز توجه کنید.
شما می توانید با اضافه کردن اینفوگرافیک ها، ویدئوها و تصاویر، به غنی تر کردن محتوا بپردازید. افزودن تصاویر به محتوا نشانه از چیره دست بودن شما در سئو نویسیست.
2. واژه ها کلیدی صحیحی را گزینش کنید
همانطور که در مورد آن گفتگو شد، گزینش کلمات کلیدی صحیح موجب جذب کاربران هدف شما می گردد. توجه به میزان رقابت و امکان کسب رتبه نیز در این جستار مهم است.
توجه به موضوع سئو محلی در این تقدیر حائز اهمیت گزیده تر ایست. به عنوان مثال اگر در شهر طهران مشغول به فعالیت در دامنه خدمات سئو هستید، گزینش عبارت "خدمات سئو" به عنوان واژه کلیدی برای شمایی که در ابتدای راهید، پیشه عاقلانه ای نیست. انتخاب عبارت "خدمات سئو در تهران" یا "آژانس بازاریابی آنلاین در تهران" موجب می شود الی زودتر به قصد دست یابید. وانگهی کاربرانی که از این روش وارد سایت شما می کردند، کاربرانی هستند که به بردباری اکثریت از خدمات شما قرار است کاربرد کنند.
3. واژه ها کلیدی انتخاب شده را در عنوان صفحه به کار ببرید
اولین چیزی که مخاطبین شما از سایتتان در نتایج جستجو با آن روبرو می شوند چیست؟ پاسخ این سوال، عنوان صفحه است. عنوان صفحه یگانه از مهمترین فاکتورهای رتبه بندی سایت ها در نتایج گوگل می باشد.
بنابراین اگر واژه ها کلیدی اصلی محتوا در عنوان صفحه به پیشه نبرده شده باشد، کاربران و موتور جستجوی گوگل احتمالا توانا به تشخیص وابستگی سایت شما با جستار مورد جستجو نخواهند بود.
دقت داشته باشید که این مسئله به معنای برپایی یک عنوان صفحه زیاد بلند نیست. چرا که گوگل عنوان صفحات بلند را از جایی به بعد قیچی کرده و با سه نقطه نمایش می دهد. فلذا بهتر است که واژه کلیدی اصلی محتوا را در ابتدای عنوان صفحه قرار دهید. برای بازدارندگی از قیچی شدن عنوان محتوا، آن را ذیل 70 کاراکتر بنویسید.
علاوه بر این، عنوان صفحه می تواند مایه ترغیب کاربران به کلیک بر روی آن نیز گردد. پس در نرخ کلیک نیز کارساز است. در ضمن بهتر است که کلمه کلیدی را به صورت کوتاه در یو آر ال صفحه نیز به کار ببرید.
4. از مترادفات کلمه کلیدی سهم ببرید
منظور از مترادفات واژه کلیدی، واژه ها یا عباراتی هستند که همانند با واژه کلیدی بوده یا اینکه با آن در ارتباط هستند. به عنوان مثال برای کلمه کلیدی "آژانس سئو"، می نا به موارد مشابهی مانند "آژانس مدیریت سئو" یا "خدمات بازاریابی سئو" اشاره کرد. استفاده اندک و طبیعی از این مترادفات می تواند مایه درک بهتر گوگل از سوژه محتوای صفحات شود.
برای گزینش کلمات کلیدی مانند می توانید از جستجوی گوگل سهم گرفته و یا اینکه خویش را جای کاربران منظور بگذارید. استفاده از آن ها در سئو نویسی می تواند تفاوت ابهت برپایی کند.
از افراط در به کار بردن کلمات کلیدی امتناع کنید. اگرچه استفاده از واژه ها کلیدی مهم است، اما هیچوقت در این کار افراط نکنید.
استفاده افراطی از واژه ها کلیدی یکتا از تکنیک هایی بود که سابقا توسط آماتورها باره کاربرد پیمان می گرفت و گوگل با بروزرسانی های خویش اقدام به جریمه این نوع سایت ها نمود. بنابراین از این پیشه خودداری کنید.
محتوایی که دارای چگالی فوقانی در یک واژه کلیدیست نسبت به محتوایی که به صورت طبیعی نوشته شده است، شانسی برای کسب رتبه بالاتر ندارد. به راستی این تکنیک به هیچگونه این ایام کارایی ندارد.
5. از دکمه های فراخوانی برای اقدام (CTA) کاربرد کنید
در صورت امکان از CTA بهرهگیری کنید. دکمه های CTA می توانند در انتهای مطلب یا در سایدبار ها واقع شوند. دلگرمی کاربران به مطالعه سایر مطالب، درج کامنت، تماس با شما یا سایر اقدامات می تواند از آنگونه فراخوانی های پسندیده برای کاربران باشد.
سئو نویسی چیست |
به عنوان نمونه می توانید دکمه خرید اشتراک اخص سایت را در صفحات پر بازدید سایت پیمان دهید لغایت کاربران در صورت مشاهده، اقدام به تعبیه این اشتراک ها کنند. لینک دانلود یک ایبوک یا حتی اشتراک در خبرنامه سایت، از سایر فراخوانی های شما می تواند محسوب گردد.
6. به سایر صفحات یا تارنما های معتبر لینک دهید
استفاده از دیتا ها، آمارها، دیاگرام یا منابع در درونمایه می تواند مایه پشتیبانی از صحت محتوای سایت گردد. چنین دیتا هایی موجب قبول بهتر اطلاعات سایت شما از طرف کاربران می گردد. لینک دادن به منابع محتوایی معتبر نیز در این پیشه نقش به سزایی خواهد داشت.
لینک دادن به تارنما های معتبر نشان ای از سپاسداری شما برای افرادیست که اقدام به تولید درونمایه در آن دامنه نموده اند. در ضمن این پیشه مایه ایجاد ارتباطی بین شما و سایر تارنما های پرکار در حوزه کاریتان می گردد.
لینک دادن به دیگر صفحات پیوسته سایت نیز می تواند در افزایش اعتبار محتوا کمک کند. منتها دقت داشته باشید که در این پیشه افراط نکنید و صرفا به محتوایی لینک دهید که به سوژه صفحه مرتبط باشد. نیازی به لینک دادن به تمام صفحات سایت نیست.