تکنولوژی21

تکنولوژی21

تکنولوژی21

تکنولوژی21

تعریف فروشگاه اینترنتی

یک فروشگاه اینترنتی در ریشه-بن-بیخ یک وب‌سایت اینترنتی است که بر روی آن از سیستم‌های فروشگاه‌ساز کاربرد شده است. اگر هم وب‌سایت به‌صورت اختصاصی طراحی شده باشد، یعنی یک سیستم فروشگاهی برای آن برنامه‌نویسی شده است.


برای ساخت فروشگاه اینترنتی در حال آماده نیازی است در ابتدای از حرفه‌ای‌ترین برنامه‌نویس‌ها دعوت به همکاری کنید لغایت برای شما سیستم فروشگاه اختصاصی طراحی کنند. با وجود سیستم‌های فروشگاه‌ساز که امروزه به صورت رایگان و بعضی با هزینه‌های ماهانه و سالانه عرضه می‌شود، می‌توانید خیلی راحت‌تر از آن‌چه فکرش را می‌کنید یک فروشگاه اینترنتی برای خویش داشته باشید.


چرا فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنیم؟

اگر شما تولید کننده یک فرآورده هستید و یا توانایی تامین کالا را دارید و می‌توانید در یک دسته‌بندی موضوعی کالاهای مشخصی را از عمده‌فروش‌ها (Wholesalers) تهیه کنید، می‌توانید مرحله فروش خود را به فضای آنلاین منتقل کنید. مراحل ابتدایی تامین، بسته‌بندی همگی در فضای راستین انجام می‌شود و تنها مرحله سفارش‌گیری به‌صورت آنلاین سپریدن می‌شود.


مزیت اصلی فروشگاه اینترنتی این است که شما برای پیدا کردن مشتری زحمت اقلیت می‌‌کشید و حتی می‌توانید به همه‌جای مملکت خدمات و محصولات خویش را ارسال کرده و درآمدزایی کنید. از طرف دیگر نیازی به حضور و تصادف فیزیکی و کلامی با مشتری‌ها نیست و شما بدون آن‌که آن‌ها را ملاقات خود، محصولات خود را به آن‌ها می‌فروشید.


فروشگاه آنلاین دقیقا باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

یکی از مواردی که باید به آن توجه داشته باشید همین مورد است. وقتی درباره فروشگاه آنلاین یا آنلاین شاپ (Online Shop) صحبت می‌کنیم، منظور فروشگاهی است که مرحله گزینش کالا، ثبت سفارش و پرداخت هزینه به‌صورت آنلاین انجام می‌شود. این شما در سایت و یا یک صفحه در رسانه‌ اجتماعی خویش اطلاعات کسب و کار خویش را وارد کنید و کسان به شما تماس بگییرند و سفارش خود را ثبت کنند، با تعریف یک فروشگاه آنلاین تفاوت دارد. حتی اگر کسان سفارش خود را از طریق پیام‌رسان‌ها (Messengers) و یا ایمیل به شما منتقل کنند، مفتوح هم تفاوتی برپایی نمی‌کند.


در واقع فرآیند انتخاب و پرداخت باید به چهره آنلاین سپریدن شود. کاربران شما می‌توانند پیش آن‌که تبدیل به مشری کسب و کار شما شوند، از شما سوال بپرسند و شما آن‌ها را راهنمایی کنید اما نباید سفارش‌گیری هم از همین روش سپریدن شود.


یک فروشگاه آنلاین برای آن‌که کل فروشگاه‌های اینترنتی شناخته شده باشد، باید حائز سیستمی برای سفارش‌گیری و پرداخت آنلاین باشد. شما باید محصولات خویش را در سایت وارد کنید و سپس کسان از طریق همان سایت سفارش خود را ثبت کنند. بسیاری از شرکت‌ها محصولات و خدمات خود را مشابه یک کاتالوگ در وب‌سایت خویش قرار می‌دهند و برای سفارش از کاربران می‌خواهند که با آن‌ها تماس بگیریند. این مدل از سایت‌ها جز دسته‌بندی کسب‌های آنلاین و فروشگاه اینترنتی به‌حساب نمی‌آیند.


با هستی فروشگاه‌های اینترنتی بزرگ، هنوز کسی از ما خرید می‌کند؟

سوال و موضوعی که بسیاری به‌عنوان چالش اصلی خود در هنگام راه اندازی فروشگاه اینترنتی متعلق به یاد می‌کنند همین سوال است. در مقاله چگونه با دیجی‌کالا و دیگر فروشگاه‌های اینرنتی بزرگ رقابت کنیم؟ به‌صورت کامل به این موضوع پرداختیم و توصیه می‌کنم برای رسیدن به این پاسخ حتما مقاله عنوان‌شده را مطالعه کنید.


از کجا آغاز کنیم؟

ساخت فروشگاه اینترنتی - تاسیس فروشگاه آنلاین

در پیوسته این نوشتار سه قدم برای تاسیس یک فروشگاه اینترنتی با سرمایه و خرج مختصر را به شما شناسایی می‌کنیم. سیستم معرفی شده طبیعتا بهترین سیستم و طرح برای داشتن یک فروشگاه اینترنتی نیست ولی مدل و روش مرسومی است که امروزه کسب و کارهای اینترنتی برای مدیریت هزینه‌های خود متعلق به کاربرد می‌کنند.


مدل پیشنهادی و پیشنهاد شده ما برای ساخت فروشگاه اینترنتی استفاده از دو سیستم سایت‌ساز «وردپرس» و سیستم فروشگاه‌ساز «ووکامرس» است. این دو سیستم به‌صورت رایگان عرضه شده‌اند و علاوه بر امکانات زیاد زیاد، از زبان فارسی و یکتا پول ایران به‌صورت کامل حمایت می‌کنند. این نوشتار قرار نیست تعلیم مرحله‌به‌مرحله ساخت یک فروشگاه اینترنتی باشد. قصد این است که نقشه‌ای را پیش رو شما بگذاریم که بدانید برای داشتن و ساخت فروشگاه اینترنتی باید چه مسیری را طی کنید.


امکانات فنی برای ساخت فروشگاه اینترنتی، نصب فروشگاه ساز و پیوست به درگاه پرداخت، وارد کردن محصولات و قیمت‌گذاری مراحل تاسیس و ساخت فروشگاه اینترنتی است که در ادامه به بررسی هر یک می‌پردازیم.


مرحله اول) امکانات فنی برای ساخت فروشگاه اینترنتی

ساخت فروشگاه اینترنتی - تاسیس فروشگاه آنلاین

همان‌طور که مطرح شد برای تاسیس فروشگاه اینترنتی باید نخست یک وب‌سایت اینترنتی را راه اندازی کنید. برای داشتن یک فروشگاه پیش درآمد بیچارگی دارید که هاست – فضای میزبانی (Host) و گستره (Domain) جاسازی کنید. این خدمات بدست سایت‌های ارائه خدمات میزبانی وب (Web Hosting) انجام می‌شود. تنها کافی در گوگل عباراتی مشابه خرید هاست و خرید دامنه را جستجو کنید الی با بهترین سایت‌های ارائه خدمات میزبانی آشنا شوید.


کارهای فنی ابتدایی راه‌اندازی بدست این شرکت‌ها برای شما انجام می‌شود و شما فقط باید هاست باره عقیده خویش را انتخاب کنید. هاست شما به‌معنای ساده، فضایی در اینترنت است که منظور دارید سایت و فروشگاه خویش را روی آن پیمان دهید. دقیقا همانند خرید مغازه در سطح شهر. حوزه هم همانند تابلو سردر مغازه شما است. حوزه آن آدرس اینترنتی است که افراد با وارد کردن آن، می‌توانند به سایت شما برسند.


در خصوص برگزیدن هاست مناسب برای شروع پیشه باید گفت که برای مدیریت هزینه‌ها، بهتر از هاست‌های اشتراکی استفاده کنید. هاست‌ اشتراکی لینوکس خارج کشور می‌تواند گزینه نکویی برای آغاز باشد. پروا داشته باشید که از هر کجا که سرویس خریداری می‌کنید، هم می‌توانید اطلاعات خویش را منتقل کرده و یا سرویس‌ خویش را ارتقا دهید. بعد نگرانی از بابت اینکه سرویس مورد عقیده ما کافی نباشد و پاسخ‌گو نیاز ما نباشد، بی‌مورد است.


دامنه اینترنتی را هم می‌توانید بدست همین سایت‌های خدمات میزبانی ثبت کنید. برای مثال سایت فوربو از دامنه‌ی .com کاربرد کرده و دامنه Furbodm.com را به‌نام خود ثبت کرده است. شما هم پس از برگزیدن اسم مناسب برای فروشگاه خود می‌توانید گستره موردنظر را ثبت کنید.


پس از آنکه مراحل خرید هاست و حوزه بدست شما و شرکت خدمات میزبانی وب به‌اتمام قبض شما به یک پنل مدیریت سرور دسترسی خواهید داشت. لازم نیست هیچ کار خاصی را انجام دهید. فقط پیشه شما با این سرویس  

آموزش طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی

این است که باید سیستم مدیریت درونمایه (Content Management Service) را روی آن نصب کنید. البته بعضی شرکت‌ها خودشان این نصب را هم برای شما سپریدن می‌دهند ولی چنانچه این کار را نکردند هم مشکلی نیست. نصب سیستم مدیریت درونمایه بر روی هر مدل پنل مدیریت سرور چه سی‌پنل (C-Panel) چه دایرکت ادمین (Direct Admin) پیشه خاصی نداشته و می‌توانید به‌آسانی آن را نصب کنید.


در سری مقالات آموزشی وردپرس در سایت فوربو، به‌شما روش نصب و مدیریت با این سیستم مدیریت درونمایه را تعلیم داده‌ایم که توصیه می‌کنم چنانچه با آن آشنایی ندارید حتما مقالات دسته‌بندی وردپرس را مطالعه کنید. سیستم فروشگاه ساز که در پیوستگی به شما شناسایی خواهیم کرد هم با همین سیستم وردپرس شغل می‌کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد